Vloerverwarming in Namen

Wanneer u uw woning of bedrijfspand in Namen wilt voorzien van conventionele vloerverwarming heeft u meerdere mogelijkheden. De ondervloer en isolatie voor uw vloerverwarming is belangrijk. U kunt de vloerverwarming op gegalvaniseerde draadstaalnetten laten monteren met als optie om de ondervloer te voorzien van 3mm dunne isolatiefolie. Als uw woning of bedrijfspand beschikt over meer opbouwhoogte zijn er meerdere opties om dikkere vloerisolatie toe te passen met een hogere isolatiewaarde.

Met noppenplaten wordt de ondervloer voorzien van een isolatielaag met aan de bovenzijde een noppenframe waarin de slangen vast geklemd worden. Een ander systeem waar we enorm enthousiast over zijn is het zogenaamde EPS-systeem. EPS is een tempex ondervloer met een harde toplaag die de warmte verdeeld over het oppervlakte zodat deze egaal omhoog gaat. Op deze harde toplaag worden de slangen met tackerclips vastgebeugeld. Al deze systemen kunnen geïnstalleerd worden in combinatie met een bypass-ventiel, pompschakelaar en/of zoneregeling.

Vanzelfsprekend zijn wij ook uw specialist voor Elektrische Vloerverwarming. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met uw contactpersoon voor de regio Namen, Roy Steenbekkers op telefoonnummer + 31 (0) 6-15153094.

gecertificeerd bedrijf

Roy Steenbekkers Vloertechniek te Brabant is het betrouwbare adres voor alle soorten vloerverwarming in België en Nederland.
Product Garantie | Product Certificaat | Attest met Product Certificaat