Vloerverwarming aanleggen vloerconditie, omgeving en materialen

Vloerverwarming aanleggen (elektrisch of warm water) is een complex project, waarbij u rekening moet houden met vele omgevings- en materiaalfactoren. Vaak moet de vloer tevens worden ingefreesd voor het leggen van leidingen en moet u de vloer laten isoleren en egaliseren om een 100 % gelijke en vlakke vloer op te leveren voor uw vloerbedekking, gietvloer, parket, tegelvloer en energiebeheer.

De gemiddelde cv ketel heeft een aanvoertemperatuur van water tussen de 70 en de 90 °C. Deze temperatuur is te hoog om door de vloerverwarmingsbuizen van de vloerverwarming te laten stromen. Om deze temperatuur op elkaar af te stemmen is een vloerverwarmingsverdeler nodig. Deze verdeler wordt aangesloten op de CV installatie en verdeelt het water over de vloerverwarming en zorgt ervoor dat de watertemperatuur in de vloer niet boven de 50 °C komt.

Roy Steenbekkers Vloertechniek managed alle aspecten binnen uw vloerverwarming project, of het nu een compleet nieuwe vloer of renovatie betreft. Als Vloerverwarming specialist houden wij rekening met alle omgevings- en materiaalfactoren en werken uitsluitend met het beste en gecertificeerde vloerverwarming materiaal. Hiervoor kunnen wij u graag verwijzen naar onze Product Garantie en Product Certificaat.

gecertificeerd bedrijf

Roy Steenbekkers Vloertechniek te Brabant is het betrouwbare adres voor alle soorten vloerverwarming in België en Nederland.
Product Garantie | Product Certificaat | Attest met Product Certificaat