Vloer infrezen specialist in vloeren en vloerverwarming infrezen

Roy Steenbekkers Vloertechniek mag zich met trots specialist noemen op het gebied van infrezen van conventionele vloerverwarming. Naast de standaard 220v machine, waarmee we stofvrij infrezen, beschikken we ook over een 380v machine met krachtstroom aggregaat voor het infrezen in extreem harde vloeren zoals tegelvloeren, anhydrietvloeren en de hardere zandcement dekvloeren.

Dankzij de compacte 220v machine is infrezen in kleine ruimtes zoals een toilet geen enkel probleem. Optioneel kunnen de ingefreesde vloeren geëgaliseerd worden of de sleuven gevuld worden met een cementgebonden mortel. Uiteraard kunnen wij deze systemen voorzien van een bypass-ventiel, pompschakelaar en/of zoneregeling.

Een veel gestelde vraag van klanten is, of het mogelijk is om door bestaande siergrindvloeren te frezen. Aangezien een siergrindvloer bestaat uit een mengsel van grind/steen en lijm zijn deze materialen uitermate geschikt om doorheen te frezen. De gemiddelde dikte van siergrind is 6 tot 8 mm met daar onder vaak een zandcementdekvloer. Siergrind geleidt de warmte zeer goed dankzij zijn steenachtige samenstelling.

Wanneer het infrezen van vloerverwarming niet mogelijk is, zoals bij houten of betonnen vloeren, kunnen we de welbekende Wedi-platen of Marmox-platen verlijmen of schroeven op de ondervloer en daar vervolgens doorheen frezen. De platen zijn uitemate geschikt om een vloertegel op te verlijmen of om uw houten/laminaat vloer overheen te plaatsen. De totale opbouwhoogte is 20 mm.

Bel voor een vrijblijvende prijsopgave met Roy Steenbekkers : + 31 (0) 6-15153094.

gecertificeerd bedrijf

Roy Steenbekkers Vloertechniek te Brabant is het betrouwbare adres voor alle soorten vloerverwarming in België en Nederland.
Product Garantie | Product Certificaat | Attest met Product Certificaat