Vloerisolatie van Uponor tackerplaten van 20, 30 en 40 mm

Roy Steenbekkers Vloertechniek werkt met de beste en gecertificeerde materialen voor vloerverwarming. In onze vloerverwarming projecten werken wij met de tackerplaat van Uponor, momenteel de meest voorkomende vloerisolatie op basis van EPS. Uponor is wereldwijd een van de toonaangevende aanbieders van systeemoplossingen, producten en diensten op het gebied van verwarmen, koelen en installatiesystemen in de woning- en bedrijfsbouw.

De slangen worden vast gebeugeld op de harde toplaag van de tackerplaat. De tackerplaten zijn verkrijgbaar in 20 mm, 30 mm en 40 mm. Wanneer de opbouwhoogte geen probleem is zal de tackerplaat van 40 mm u uiteraard de hoogste isolatiewaarde bieden. De isolatie bevindt zich op de juiste positie, namelijk direct onder de slangen waardoor de warmte omhoog gestuurd wordt en warmteverlies tot een minimum beperkt wordt.

Vloerisolatie onder de vloerverwarmingsleidingen verhoogt uw rendement doordat de warmte niet verloren gaat in de ondervloer. Tevens zorgt vloerisolatie voor een snellere opwarmtijd wat ten gunste komt van uw energierekening. De vloerisolatie is verkrijgbaar in meerdere laagdiktes welke varieert van 3 mm tot 4 cm, afhankelijk welke opbouwhoogte er tot uw beschikking is. Bij een nieuw te bouwen woning kunt u uiteraard zelf uw eigen hoogte bepalen.

Bel voor een vrijblijvende prijsopgave met Roy Steenbekkers : + 31 (0) 6-15153094.

gecertificeerd bedrijf

Roy Steenbekkers Vloertechniek te Brabant is het betrouwbare adres voor alle soorten vloerverwarming in België en Nederland.
Product Garantie | Product Certificaat | Attest met Product Certificaat